Offerte nodig? Bel direct:
013-2070445

Tarieven Stukadoor Noord-Brabant

Bel voor de mogelijkheden en beschikbaarheid!

Inzicht in de Stukadoors- en Afbouwkosten

Stukadoor Noord-Brabant hanteert een richtlijn voor een gemiddelde prijs per vierkante meter voor een stukadoor in Noord-Brabant, tussen de €10,- en €22 incl. BTW voor een laag met een dikte van ongeveer 4 mm.

De vierkante meter prijzen kunnen variëren omdat er verschillende soorten stucwerk zijn. Ook in het stucen van (binnen-)wanden, (buiten-)gevels en plafonds zit een verschil in prijs. Daarnaast is er een verschil ten aanzien van bestaande of nieuwbouw woningen.

Is uw woning 2 jaar of ouder en wilt u stukadoorswerkzaamheden laten verrichten, dan bent u het beste uit bij een vakman. Momenteel wordt er een verlaagd BTW tarief gehanteerd voor het stukadoren, dus tijdelijk 9% BTW in plaats van 21% BTW, voor al uw stukadoorswensen. Dit geldt voor zowel de materialen als de manuren.

Toch komt de stukadoor graag bij u langs om na te gaan wat er nodig is aan stucwerk en om de exacte prijzen voor het stucwerk te bespreken. Want elk project, elke wand, plafond en gevel is anders.

Daarom is het belangrijk dat we als stukadoors goed inzicht hebben in de kwaliteit van de plafonds en wanden. Zowel binnen als buiten. Laten we daarom vooral met elkaar kennismaken.

» Voor een offerte of advies belt u ☎ 013-2070445 of gebruik het contactformulier.

Betaal niet teveel voor Stucwerk!

Er bellen regelmatig mensen met de vraag wat de gemiddelde vierkante meterprijs is. Erg begrijpelijk, want veel bedrijven werken een offerte op die manier uit. Echter, de ervaring leert dat een vierkante meterprijs maar het halve verhaal is omdat elke klus is anders is.

Benieuwd naar het kostenplaatje voor uw klus? Aarzel niet en vraag nu een gratis offerte aan voor uw woning of bedrijf. Wilt u liever uw wensen telefonisch bespreken? Dan kunt u ons bereiken op het nummer 013-2070445 of vul het contactformulier in.

Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen en ruime ervaring door samenwerkingen met de beste leveranciers en vakmensen: een uitstekend eindresultaat tegen een voordelige prijs.

Omdat er een duidelijke planning gehanteerd wordt komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. De stukadoor wil graag uw klus goed afronden zonder haastwerk. Hij plant voor uw klus dan ook geen andere werkzaamheden tussendoor in Noord-Brabant en omgeving. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Bel voor prijsinformatie

Goed telefonisch bereikbaar via: 013-2070445. U krijgt direct iemand aan de lijn met verstand van zaken die u adequaat helpt met advies of het maken van een afspraak. Geef bij afspraken duidelijk uw locatie en aard van het project door waarvoor u een stucadoor nodig heeft.

Er is altijd wel een wand of plafond die liefde nodig heeft.

★ Stucadoren en spuiten van wanden, plafonds en gevels in Noord-Brabant ★

Bel: 013-2070445